søndag 19. oktober 2008

Driver å rydder før vinteren

Fikk redda inn noen av de plantene jeg har tenkt å overvinte i går. Både hortensiaen, asarina scandens og kobaea scandens er kommet i hus. Pelargoniaene står fortsatt ute, det gjør også asarina purpusii. Har bestemt meg for å forsøke å overvintre pelargonianen så de må nok i hus snart. Den siste asarinaen er jeg litt usikker på., men den hadde vært fin å kunne formere opp med stiklinger neste år. Tror den ville blitt fin i kasser sammen med noe annet.  Har og fått inn to av bishops children, de har ikke blomstra i år, men har fine knoller, så kanskje til neste år.

har fått låne meg en kjellerbod et par hus bortenfor her. Der er det kaldt så jeg tror det skal gå greit å overvintre planter der. Og med mer plass kan jeg jo ta inn mer enn jeg først hadde tenkt. Men det blir jo et plassproblem uansett når jeg skal begynne å drive det overvintrede, men den tid den sorg.

6 kommentarer:

Ross sa...

Beautiful Pelargoniums!

Barbarapc sa...

I so enjoy looking at your photographs - the light is so different from what I'm used to - less yellow perhaps? You've have done so much with your veranda plantings.

Ewa sa...

oohh, your pelargoniums are still very nice :)
Thank you for good wishes for Atomik :)
Greetings from Poland,
Ewa

中島 彰信 sa...

Thank you for informing me about Albizia julibrissin.I checked it with a dictionary, but Albizia julibrissin didn't take it.
Is Albizia julibrissin same as a silk tree?
There is one question, but I heard that a flower of Artisjokk was eaten at Europe, but is it true? How do you cook?

Signe sa...

The flower og artisjokk is eaten in Europe. Or not realy the flowers, but the stage befor flowering wich I dont know the english word for.

I have never tasted it myself, so unfortunately I dont know how to cook it.

heidi sa...

Det er fortsatt en del ting igjen å gjøre i hagen ja, men nå er snøen rett rundt hjørnet høres det ut som, så det spørs... får vel skjerpe meg og ta en runde til. :-)