lørdag 4. oktober 2008

Snart er nok vinteren her.

Og jeg har fått gjort en del forberedelser i dag. Førstt så oppdaga jeg et oppslag på utgangsdøra i blokka, som oppfordret folk til å rydde fellesarealene i kjelleren. Huff, jeg måtte bare trø til med en gang. Hadde bare putta ting og tang inn i bodene når jeg flytta inn, og så forsøkte jeg å glemme at det måtte gjøres mer med det. men i dag fikk jeg altså en påminnelse. Så jeg rydda bodene, sån at den fryseren som fortsatt står midt i fellesarealet kan få plass der. Mange esker med diverse måtte jo da bli med opp, så resten av helga skal jeg nok se hva jeg kan få plassert i kjøkkenskapene. kanskje jeg finner spennende ting jeg har glemt at jeg har :))

 

Når jeg var ferdig med den verste ryddinga nede, begynte jeg på verandaen. Og hva gjør man med jorda i alle krukker som er blomstra av. Jo man starter på neste års blomsterbedd :))

 

 

Jeg regner med at ved hjelp av avisene og et lag med jord, så skal gresset være forholdsvis dødt til neste år. Så dette er da altså begynnelsen på blomsterbeddet jeg skal ha.

 

 

Før var det sånn:

 

Og vi får se hvor dette ender neste år.

 

I morgen skal jeg plante løker i plenen tenker jeg, og noen i krukker. jeg skal og ta opp poteter på hagelaget. Fikk en hyggelig melding her om dagen om at de hadde spart 1og1/2 rad til meg.

 

jeg håper å klare å overvintre noen av pelargonianen mine i kjelleren, samt noen av klatrerne. Problemet er bare hvor jeg skal drive dem frem før de kan settes ut til neste år. Men det kan jo løse seg det og. Hva med for eks innglassing av verandaen.....

2 kommentarer:

new dawn sa...

Takk for hjelpa...
Så lurt å begynne på neste års bed med restene av jorda i blomsterpottene.Fikk et tips der....

Signe sa...

Så bra :))