fredag 2. april 2010

April, ikke bare vakkert

Måtte ut å ta noen bilder av vårløsninga i dag. Det er mye vann, gjørme og sørpesnø. Men det har jo en sjarm det og, når man vet at dette er en forbigående fase.
Her står det en stakkars daglilje. Får håpe krukka tiner snart, sånn at den kan få kommet seg litt etter vinteren
P1010087
Dammer på plenen, ikke så bra tror jeg, for løkplanter som forhåpentligvis snart skal titte opp.
P1010089
P1010090
Dette ser jo ut som et eneste rot, og er det forsåvidt og. Bordet skal bort, og erstattes med en stor kasse. I den skal jeg plante en clematis har jeg tenkt, som kan holde flamentanzen på hjørnet med selskap.
P1010091
Kan det bli verre?
P1010092
Ja faktisk. Sånn ser det ut på min veranda etter at jeg bytta kjøkken i vinter. Nå venter jeg bare på at helligdagene skal være over, sånn at jeg får rydda og kjørt bort skrot. Verandaen skal brukes til andre ting fremmover, en lagringsplass for gammet kjøkkken.
P1010094

6 kommentarer:

Tullik sa...

Hehe. Dette var herlig. Har gjort meg nokre tanker om at eg ikkje berre skal visa fram det som er fint, men også slik det faktisk er. Her kom du meg i forkjøpet !! Håper ellers snøen tiner og vatnet renn vekk, FORT !!

Signe sa...

Vannet renner nok bort, og noe fordamper i sola på dagtid. Verandaen begynte jeg å rydde i dag, hadde ikke tid til å vente til etter påske. jeg vil drikke kaffe i sola snart jeg :)

asbjørg sa...

Det blir nok fint snart,skjønner du!
Borettslaget vårt får satt ut conteinere imorgen,det skal bli herlig å få kastet skrot og rask som har samlet seg opp gjennom vinteren!
Følger bloggen din videre jeg,hvis det er greit!

Signe sa...

Ja det blir nok fint snart. Allerede er det finere enn da bildene ble tatt. Må kanskje ta nye snart. Bare hyggelig om du vil følge bloggen videre :)

Håper her og kommer en container snart, massevis å kaste etter vinteren.

Jan (Thanks For Today) sa...

I hope by now your snow and ice have melted...it looks too cold for April!!

Anonym sa...

Our climates are definitely different. :)