tirsdag 30. april 2013

Etter en lang og kald vinter forbereder meg meg på flytting i sommer.

Det har vært en litt merkelig vinter egentlig. Eldste sønn er flytta ut og yngste sønn er flytta inn. Det betyr jo en del forandringer i heimen, men alt går da ganske så bra. I februar fikk vi oss en liten hund:
Bessi kom 18.februar til oss, og var bare helt nydelig. Nå er det gått litt over to måneder, og jeg koser meg veldig med å ha en hund i heimen.

Siden det ikke passa så godt å ha hund her vi bor (litt merkelige regler for dyrehold) så bestemte jeg meg i mars for å finne en annen leilighet. På tide å flytte inn i noe større uansett egentlig, så det passa jo bra. Rett etter påske fikk jeg tilslag på en treroms leilighet litt lenger øst i byen, som er litt større enn den jeg har. Forige uke ble min nåværende leilighet solgt, og flytting er avtalt til 16 juli.

I mellomtiden starter jo hagesesongen, og jeg regner med å rydde beddene forran blokka vår i løpet av uka. Alt som er planta er planta av meg, så jeg skal bruke litt tid på å finne ut hva jeg skal ha med meg videre, og hva som skal få stå.

I tillegg skal jeg skrive en eksamensoppgave før 24.mai. Satser på at dette og går greit. Etter det kan jeg bare slappe av og gjøre de daglige, vanlige tingene. Det gleder jeg meg stort til :)

2 kommentarer:

primula sa...

Sånn en nydelig hund du har fått deg! Og så godt han har det i sofaen. Vi hadde skinnmøbler tidligere, og der fikk Kajsa ligge, -det var jo ikke noe problem, det var lett å tørke av hvis det ble litt rusk og rask etter utelivet. Men nå i vinter kjøpte vi oss stoffmøbler, og da måtte hun ned på golvet, evt i sin egen seng, som forøvrig er god nok.
Gratulerer med ny leilighet! Det blir vel styr med flytting, men sikkert positivt. Får du deg en hageflekk der til plantene dine? Lykke til i alle fall!

Signe sa...

Ja det blir nok styr med flytting. Men med så god tid til forberedelser, så bør jo selve flyttinga gå unna i en fei. Er litt plen forran leiligheten, og der tenker jeg jo å slå meg litt løs om ikke borettslaget har forbud mot sånt. Har de det blir jeg jo ikke så lenge, men jeg får det nok til, det er jeg sikker på.